Luet nyt Blogia

Thumbnailit ja Youtube

Facebook
Twitter
LinkedIn

Useamman kerran olemme törmänneet artikkeleihin, jossa kerrotaan miten upeat pikkukuvakkeet/thumbnailit Youtubessa tuottavat videoillesi valtavia katselumääriä.

Mikä herättää katsojan mielenkiinnon?

On tietysti totta, että pikkukuvakkeet/thumbnailit ovat yksi tärkeä osa-alue videolistallasi ja ne herättävät katselijan mielenkiinnon suuresta massasta tarkasteltuna, mutta otathan huomioon myös seuraavat seikat.

Mitä käyttäjä näkee ensimmäisenä?

Eli, ensimmäinen asia jonka ihmiset näkevät ennen kuin he klikkaavat videotasi, on tietysti pikkukuvakkeet/thumbnailit. Ehdoton plussa siis.

Vaikka videotasi klikataan, keskimäärin n. 20 % videosi aloittavista ihmisistä poistuu joka tapauksessa ensimmäisten 10 sekunnin jälkeen.

Tämä on tilastollinen tosiasia.

Mitä on hyvä sisältö?

Pikkukuvasi/thumbnailisi kauneudella ei ole juurikaan merkitystä jatkossa, sillä katsojat äänestävät välittömästi jaloillaan, jos introsi ei ole räväkkä.

Ja katsojat määrittelevät upeaksi sisällöksi sen, mihin on sitouduttu kävijämäärien, kommenttien ja tykkäysten perusteella.

Youtube ja orgaanisuus

Mikä pahempaa, kukaan ei näe pikkukuvaasi, koska YouTube ei näytä videotasi orgaanisesti! Miljardit muut YouTubeen lähetetyt videot hautaavat videosi valitettavasti elävältä.

Periaatteessa tämä on kuin omistaisit kauniin Teslan, mutta et koskaan ajaisi sillä. Tai matkustaisit Malediiveille, mutta et koskaan poistuisi hotellihuoneestasi.

Mitä järkeä siinä nyt on?!

Loppuajatelmia

Lienee tarpeetonta sanoa, että hyvä sisältö Youtubessa koostuu monista asioista.
Muista siis muokata pikkukuvakkeet/thumbnailit mielenkiintoisiksi ja massasta erottuviksi, kunhan pidät huolen myös muista osa-alueista.

Laadukkaasta sisällöstä ja varsinkin siitä, että lopputuotteesi esitetään oikeille ihmisille oikeassa paikassa.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!

Katso myös

More to explorer

Yhteystiedot

Sosiaalinen media